Bridging
Success

Bridging
Success

SELAMAT DATANG KE INMiND

INMiND merupakan sumber terbaik usahawan mencari maklumat terkini tentang pemasaran digital secara Online (& Offline)

Ditubuhkan oleh Faiz Mohamad (Digital Marketing Expert | Creative Director | Entrepreneur | Speaker) pada tahun 2013, pendekatan yang digunakan adalah KHAS untuk usahawan:

MEMBERI INSPIRASI

untuk lebih maju dan berjaya

MEMPERKASAKAN

keusahawanan

MEMBANTU

melahirkan usahawan

MENGHUBUNGKAN

komuniti usahawan

VISI INMiND

Aenean rutrum, sapien non consectetur gravida, lectus velit tristique ligula, vel sagittis est nulla et velit. Pellentesque habitant morbi tristique senectus.

MISI INMiND

Vivamus commodo turpis vitae ligula luctus malesuada. Quisque non turpis ac felis molestie bibendum nec eget sem. Mauris feugiat pretium est, at iaculis est. Integer nec eros velit.

Bagaimana Inmind

Dapat Membantu

Sebagai ahli #INMiNDClan anda akan mendapat akses ke setiap KURSUS TERBARU setiap bulan.

Mengenai topik penting KHUSUSNYA pemasaran digital, keusahawan, pengurusan perniagaan & kewangan.

Dengan cara itu, anda akan setiap berada dalam keadaan up-to-date dengan trend terkini tentang pemasaran digital.

INMiND menyediakan kursus, kelas & bengkel lengkap MENGENAI:

  • Google Advertising
  • Facebook Advertising
  • Trafik
  • Blogging
  • Email Marketing
  • Sales Funnel
  • Pengurusan Perniagaan
  • Pengurusan Kewangan
…. dan pelbagai lagi!
 

Anda juga mempunyai akses UTAMA untuk menghadiri kelas & bengkel yang bakal dijalankan oleh INMiND

INMiND MEMPERKASA

INMiND merupakan sumber terbaik usahawan mencari maklumat terkini tentang pemasaran digital secara Online (& Offline)

Apa yang belajar dalam ni memang tak rugi, semua ilmu yang ada dalam ni boleh digunakan untuk menjual apa produk sekali pun. Asal kan tahu asas yang ada dalam membina kempen marketing
Haslinda
Melaka
Sebelum ni main hentam je buat marketing, tapi bila lepas belajar dengan berguru ni barulah nampak kat mana silap selama ni. Mcm mana nak set target, kat mana perlu kurangkan. Baru mudah faham
Hasnul
Pulau Pinang
Rasa rugi kalau tak join, sebab banyak perkara yang belajar. Dari segi setting FB ads, guna zero kos marketing, macam mana nak buat retargeting. Semua ni memang bermakna bagi saya
Nurmillah
Kajang

Antara pelanggan yang

Percaya Dengan INMiND

    Cart