Rahsia Belajar Step by Step Buat Jualan 6 hingga 7 Angka Setahun Secara Automatik Dengan Website E-Commerce!

Strategi yang ditunjukkan kali ini adalah paling latest & proven untuk usahawan seperti anda! 

Nak tahu? Teruskan membaca, atau

Teruskan Bacaan Jika Anda...

  • OWNER PRODUK - Nak automasikan penjualan produk dengan menggunakan platform website e-commerce
  • STOKIS/EJEN/DROPSHIP - Buat bisnes selama ini dan dah penat menjawap & melayan karenah whatsapp dari prospek
  • TAK CUKUP BAJET - Nak bayar duit untuk mintak orang lain buatkan website sampai harga ribu riban yang kadang-kadang tu tak kena dengan citarasa
  • NAK BELAJAR BUAT WEBSITE - Dah lama nak belajar buat website sendiri, tapi tak tahu nak belajar dekat mana dengan cara yang mudah?
  • NAK TAHU STRATEGI - Asyik tengok orang lain berjaya hasilkan jualan sehingga 7 angka hanya dari website? Kami akan bongkarkan semua RAHSIA kepada anda. TEKNIKAL, bukan teori!

STOP! Jangan Buang Masa Anda
Buat Business Cara Lama!

Dah tahun 2020, takkan masih lagi nak gunakan cara lama yang memenatkan badan untuk melayan whatsapp tak henti-henti? 

Kadang-kadang tu bila prospek tanya tentang produk di whatsapp, kita dah beriya menjawap. Lepas tu hanya kena BLUETICK!

Tak sakit hati ke? Aduuhhhh

Semuanya Bakal Di Dedahkan Kepada Anda Dalam

Segala STRATEGI & TEKNIK untuk bina web jualan yang mampu buat jualan 6 – 7 angka setahun tanpa perlu reply sebarang whatsapp, secara automatik!

Dalam WKM ni, saya akan bantu anda siapkan website jualan dalam masa 2 hari secara INTENSIF walaupun anda tak pernah buat website!

Ini apa yang bakal anda pelajari:

Pemilihan Domain & Hosting Yang Jimat

Bermula dari pilihan nama domain, pembelian dan setup domain & hosting dengan kos yang paling jimat untuk permulaan

Bina Website Cara Paling Malas

Tanpa sebarang coding & tanpa sebarang pengalaman pun boleh bina website dengan cara drag & drop sahaja

Blueprint Website 6 - 7 Angka Setahun

Topik PALING PENTING dalam WKM ni, dengan formula website jualan yang telah bantu ramai usahawan capai 6 - 7 angka setahun

Strategi 50,000+ Database Sebulan!

Bagaimana STRATEGI berdasarkan result sebenar untuk kumpulkan database lebih daripada 50,000 dalam masa SEBULAN!

Cara Setup Payment Gateway

Bina mesin ATM yang boleh pelanggan terus bayar di website tanpa perlu minta no akaun anda di whatsapp

Teknik Tarik Trafik Advance

Cara tarik trafik masuk ke website dengan gunakan digital marketing. SANGAT PENTING, ada website takde trafik = Takde sales

Siapa tenaga pengajar?

Faiz Mohamad

Berpengalaman luas dalam bidang pengiklanan, latihan, digital marketing dan rekaan grafik selama 10 tahun membantu pelbagai organisasi serta usahawan meningkatkan hasil jualan mereka dengan menggunakan digital marketing.

Merupakan seorang bekas Pengarah Kreatif di salah sebuah firma pengiklanan yang telah membantu syarikat gergasi seperti Perodua, PICC Putrajaya, RHB Bank dan pelbagai lagi.

Dengan kepakaran & pengalaman yang dimiliki, beliau nekad untuk membantu melahirkan lebih ramai usahawan dengan memberikan kelas, latihan dan bimbingan supaya lebih ramai usahawan mencapai matlamat mereka.

Adakah ANDA usahawan seterusnya?

Kenapa Perlu Join WKM ni?

Pengalaman Sebenar

Anda akan di bimbing step by step bagaimana untuk bina website yang 'convert' berdasarkan pengalaman sebenar secara PRAKTIKAL dan bukan teori semata-mata

Tempat Adalah Terhad

Bagi memastikan anda dapat belajar dengan selesa dan dapat hasilkan website jualan yang berkesan, hanya 30 orang peserta sahaja untuk setiap sesi yang diterima

Bimbingan & Support

Setiap peserta akan diberikan bimbingan & support sekiranya masih belum sempat siap website semasa dalam kelas bergantung kepada pakej pilihan seperti yang tertera

100% Jaminan Wang

100% pulangan wang sekiranya anda tidak dapat sebarang jualan dalam masa 30 hari selepas kelas. Hanya perlu tunjukkan bukti anda telah buat setiap tugasan semasa dalam kelas.

Tak Ramai Yang Tahu Dalam Malaysia

Teknik yang Tn Faiz ajarkan ni tak ramai yang tahu dalam Malaysia. Tak perlu susah payah reply whatsapp satu persatu. Pasang iklan dan tunggu je pelanggan membeli dari website e-commerce kita tu.

Rasa Rugi Kalau Tak Join

Rasa rugi kalau tak join, sebab banyak perkara yang belajar. Semua ni memang bermakna bagi saya. Sangat mudah nak tambah sumber pendapatan

Boleh Jual Apa Produk Sekalipun

Apa yang belajar dalam ni memang tak rugi, semua ilmu yang ada dalam ni boleh digunakan untuk menjual apa produk sekali pun. Asal kan tahu asas yang ada dalam sini.

Dah Ada Bisnes E-Commerce Sendiri

Pengalaman yang sangat berharga untuk saya. Sebab sebelum ni saya tahu nak mula bisnes mcm mana dan jual produk apa, tapi sekarang ni saya dah ada bisnes online saya sendiri

SOALAN LAZIM?

Tarikh kelas boleh lihat di SINI

Kelas akan dijalankan di INMiND Academy beralamat seperti berikut:

Yuran pendaftaran untuk menyertai kelas ini bermula adalah PERCUMA!

BAGUS! Sebab kelas ini memang sangat sesuai untuk orang seperti anda yang baru nak mula buat website sendiri

Bantuan support akan diberikan melalui group Telegram.

Walaubagaimanapun, anda boleh pilih pakej yang mempunyai support secara advance semasa mendaftar

Maklumat Program

14 - 15 Mac 2020

9.00pg - 6.00ptg

INMiND Academy, Shah Alam

DAFTAR SEKARANG!
PROMO Serendah RM597 Sahaja.

%DHari %HJam %MMinit %SSaat

Sebelum Harga Akan Di Naikkan

Pastikan anda mendaftar dengan SEGERA supaya tidak terlepas mendapatkan harga promo dan jelas dengan perkara yang bakal anda terima untuk setiap pakej sebelum anda mendaftar di bawah.

  • STARTER Harga Promo
  • RM597
  • Akses Kelas Intensif WKMAkses selama 2 hari bersama Faiz Mohamad
  • Road To Million Blueprint
  • 1 Bulan Premium Support
  • Faiz Mohamad Digital Coaching
  • Harga Selepas 20/02/2020 = RM997
  • Harga Selepas 29/02/2020 = TIADA
  • Harga Selepas 15/03/2020 = TIADA
  • PLUS Harga Promo
  • RM997
  • Akses Kelas Intensif WKMAkses selama 2 hari bersama Faiz Mohamad
  • Road To Million Blueprint
  • 6 Bulan Premium Support
  • Faiz Mohamad Digital Coaching
  • Harga Selepas 20/02/2020 = RM1,597
  • Harga Selepas 29/02/2020 = RM2,597
  • Harga Selepas 15/03/2020 = TIADA
  • PREMIUM Harga Promo
  • RM1,597
  • Akses Kelas Intensif WKMAkses selama 2 hari bersama Faiz Mohamad
  • Road To Million Blueprint
  • 12 Bulan Premium Support
  • Faiz Mohamad Digital Coaching
  • Harga Selepas 20/02/2020 = RM2,597
  • Harga Selepas 29/02/2020 = RM3,597
  • Harga Selepas 15/03/2020 = RM4,597

100% Money Back GUARANTEE

Sekiranya anda tidak dapat apa-apa hasil selepas menyertai program ini.

Tertakluk kepada Terma & Syarat

WebKickstart Masterclass  (pakej: Premium) RM4,597.00 RM1,597.00
WebKickstart Masterclass  (pakej: Plus) RM4,597.00 RM997.00
WebKickstart Masterclass  (pakej: Starter) RM4,597.00 RM597.00

Billing details

Additional information

Your order

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal RM0.00
Order Total RM0.00
  • Pay with Maybank2u, CIMB Clicks, Bank Islam, RHB, Hong Leong Bank, Bank Muamalat, Public Bank, Alliance Bank, Affin Bank, AmBank, Bank Rakyat, UOB, Standard Chartered, Boost e-Wallet.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

TERMA & SYARAT

  1. INMiND akan emailkan kepada anda maklumat program selepas anda membuat pembayaran. 
  2. Program ini tidak boleh ditukar ganti kepada nilai wang, kredit atau barang.
  3. Program ini akan berjalan secara INTENSIF dan boleh digunakan  oleh penama yang mendaftar sahaja
  4. INMiND berhak untuk menggantikan modul & tetapkan tarikh jika berlaku sesuatu yang di luar jangkaan.
  5. INMiND​ berhak menukar terma dan syarat tanpa sebarang pemberitahuan terlebih dahulu.
  6. Selepas anda membuat pembayaran, pastikan anda sertai Facebook Group Eksklusif untuk memudahkan komunikasi dan untuk kami berkongsi ilmu supaya anda dapat bersedia sepanjang program berlangsung. Sila cek emel anda untuk dapatkan info lanjut.
Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi pegawai perkhidmatan pelanggan kami di:

+6011 6564 8256 (Hana)

NOTA KHAS: Sesungguhnya Pelaburan Yang Paling Bagus Dalam Hidup Ini Adalah Pelaburan Untuk Ilmu, Kejayaan Diri Dan Keluarga.

PENAFIAN: Apa yang bakal anda pelajari adalah satu sistem yang memang terbukti berkesan dari segi strategi serta teknik modulnya. Walaubagaimanapun, ianya bergantung kepada usaha setiap individu untuk capai hasil seperti mana yang bakal ditunjukkan kepada anda. Program ini dibawakan oleh INMiND. Ini bukanlah program MLM! 

© 2019, INMiND. Hak Milik Terpelihara

    Cart